alaus-margaritaNestiprus kokteilis, puikiai tinkantis draugų vakarėliui. Žemiau pateikiama sudėtis yra keturiems kokteiliams paruošti. Kokteilį patogiau paruošti su kokteiline arba maišytuvu („blenderiu“)

Sudėtis:
240 (stiklinė) ml žaliųjų citrinų sirupo
240 ml (stiklinė) tekilos
240 ml (stklinė) vandens
240 ml (stiklinė) šviesaus alaus
Druska
Žaliosios citrinos skiltelės

Visus ingredientus, išskyrus druską ir žaliosios citrinos skilteles sudėkite į kokteilinę arba maišytuvą („blenderį“) su daug ledo. Maišykite lėtu rėžimu apie 30-40 sekundžių. Jeigu neturite tokio įrenginio – supilkite tiesiog į didesnį indą ir išmaišykite, kad taptų vientisa masė.
Kokteilinių taurių kraštus suvilgykite žaliųjų citrinų skiltelėmis ir pavoliokite į druską. Supilkite turinį ir papuoškite žaliosios citrinos skiltelėmis. Jeigu maišėte inde įdėkite ledo kubelių papildomai.
Alų rinkitės šviesų, Lager tipo. Ypač tinka meksikietiškas alus.