Balta SangriaAlternatyvus tradicinės Sangria receptas, gaminamas su baltu vynu. Labiau rūgštesnis ir ne toks saldus.

Sudėtis:
3 puodeliai braškių – nuplautų, supjaustytų griežinėliais ar per pusę
4-5 kivio vaisiai, nulupti ir supjaustyti griežinėliais ar per pusę (velniškai sunkiai pjaustosi!)
1 žalioji citrina, supjaustyta
1 (750 ml) butelis balto sauso vyno
150 ml balto romo
Valgomasis šaukštas medaus
Sprite arba 7-up

Į talpų, gerai uždaromą indą, kuriame laikysite šviesią Sangria, sudėkite visus ingredientus, išskyrus Sprite ar 7-up. Atsargiai išmaišykite, kad ištirptų medus, bet nesusitraiškytų vaisiai. Įdėkite į šaldytuvą ir palaikykite ~12 valandų.

Patiekdami pripildykite aukštą taurę arba talpią vyno taurę 2/3 šviesia Sangria (pasistenkite, kad įkristų ir vaisių gabaliukų), o 1/3 Sprite ar 7-up. Taurę galite papuošti braškės griežinėliu.