gineso_punsasKokteilis, kurio vienu metu pasidaromas didelis kiekis, o vėliau jį galima išpilstyti į taures ir visą vakarą nesukti sau galvos. Skonis – salsvas ir nepatikėsite, bet primena… Guinness alų! :)

Sudėtis:
3 x 0,5 l talpos skardinės (arba buteliai) Guinness alaus
Pluoštas braškių
60 ml vanilės skonio degtinės
60 ml kondensuoto pieno
1/2 arbatinio šaukštelio vanilės ekstrakto
1/2 arbatinio šaukštelio smulkinto muskato

Paruoškite 1,7-2l indą, kuriame laikysite punšą. ¼ jo pripildykite griežinėliais pjaustytomis braškėmis. Supilkite alų, išmaišykite ir supilkite likusius ingredientus: vanilės skonio degtinę, kondensuotą pieną, vanilės ekstraktą ir muskatą. Gerai išmaišykite.

Laikykite vėsioje vietoje, pateikite plačiose žemose taurėse, kurias papuoškite braškės griežinėliu.

Skanaus!

Patiko? Pasidalink!Share on Facebook0Share on Google+0Pin on Pinterest1Email this to someonePrint this page